Tarieven

  • (Telefonische) kennismaking Gratis

Neem via deze site contact met me op en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

  • Individuele behandelsessie kind en jongere per 30 min €45
  • Individuele coaching volwassene per 30 min €45

In principe is de duur van afspraken 60 minuten, inclusief verslaglegging en voorbereidingstijd van 15 minuten. Tussendoor mailen is eveneens mogelijk. 

Het aantal benodigde sessies is per persoon/gezin verschillend. Gemiddeld duurt een traject 6-12 sessies. Hierover worden voorafgaand en tussendoor afspraken gemaakt.  

Werkwijze

Voor behandeling is geen doorverwijzing of diagnose nodig. Vergoeding middels PGB is mogelijk. Er wordt dan gewerkt met een zorgovereenkomst. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor de aanvraag en declaratie van een PGB. Ik help graag bij de aanvraag.

Na een kennismaking plannen we een eerste afspraak in. Tijdens dit gesprek brengen we samen de zorgen, hulpvraag en het vervolg in kaart en maken we afspraken over de frequentie. Aan de hand hiervan stel ik een plan op wat als leidraad van de zorg zal dienen. Na een afgesproken aantal afspraken evalueren we de voortgang en kijken we welke stappen nog gezet moeten worden.

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Dit kan via mail, telefonisch of Whatsapp. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om een deel van de afspraakkosten (50%) in rekening te brengen. Door omstandigheden kan het voorkomen dat een face-to-face afspraak niet haalbaar is. Er bestaat altijd de mogelijkheid om de afspraak online of telefonisch plaats te laten vinden.

Ik ben met name op vrijdag werkzaam in de praktijk. Vanwege afspraken ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar. Wanneer je contact met me wilt opnemen, stuur dan gerust een mail met je contactgegevens en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Voor het inplannen van een kennismaking of intake, neem dan direct contact met me op.