Vergroten van je psychologische flexibiliteit

Last van somberheid, perfectionisme, faalangst, burn-out klachten, paniek gevoelens, overmatig piekeren? 

Beperkte wachtlijst. Dus neem contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.  

De coachende behandelingen bij mij hebben als doel om hiermee om te gaan en je psychologische flexibiliteit te vergroten. Hierdoor ben je beter in staat om met alle uitdagingen, ervaringen en emoties in het dagelijks leven om te gaan en kan je jezelf veerkrachtiger gaan voelen. Het mooiste hiervan is je je vrijer voelt en een waardevol leven kan leiden.

Ik graag een tijdje met je mee in je zoektocht en het aangaan van je belemmeringen. Na de intake gaan we actief aan de slag. Dit betekent dat je met behulp van handvatten, oefeningen en metaforen vanuit de wetenschappelijke bewezen methode ACT inzichten ontwikkelt en gedragsprocessen in gang kan gaan zetten om tot een vrijer en waardevol leven te komen. De behandeling wordt ondersteund door thuisopdrachten en het gebruik van een gratis digitale omgeving. Hierin worden persoonlijke oefeningen gedeeld die altijd van jou blijven en kan je tussendoor eenvoudig contact met mij leggen.

Mijn doel is om in verbinding met jou een sfeer te creëren waarin je je veilig voelt en de ruimte ervaart om je gedachten, emoties en dromen te uiten. Je kan vanuit mij openheid, eerlijkheid, empathie en humor verwachten. Ik zal veel vragen stellen, je in contact laten komen met onbewust gevoelens, je nieuwe ervaringen op laten doen en je motiveren om uitdagingen op te zoeken. Alles passend bij jou tempo en behoefte. 

Heb je vragen over mijn werkwijze, praktische zaken of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.